fusion native

We translate the world, we connect the world

Exceptionella översättningar av modersmålstalare!


Modersmålstalare - vad menar vi?


Termen modersmålstalare betyder en person som växte upp med att tala språket och har använt det hela sitt liv som sitt första språk. De mest naturliga översättningarna är de som gjorts till vårt första språk.


En modersmålstalare kan se till att översättningen inte bara är fri från grammatiska fel, men också kulturella och språkliga fel. Det kommer att låta som att det har skrivits av en utbildad modersmålstalare. Detta kan vara särskilt viktigt när texter ska användas i affärs- och yrkessituationer.


Skriftliga översättningar

Våra översättare är specialister med kunskap och erfarenhet av att översätta texter i olika ämnen. Vi översätter texter, videor, inspelningar, webbsidor, applikationer och mycket mer.

Live översättningar

Vi förser översättare för utlandsresor, konferenser och utbildningar. Vi förser simultantolkning och konsekutivtolkning, både i Polen och utomlands.Bästa kvalitet

Översättning av en modersmålstalare säkerställer högsta kvalitet. Det låter dig ändra språket i texten samtidigt som den behåller dess fulla betydelse. Tack vare användningen av moderna CAT-verktyg, behåller översättningen en sammanhängande, enhetlig terminologi.

Korta realiseringstider

Vi levererar alla beställningar på kortaste möjliga tid. Vi översätter från 8 till 100 sidor/dag. Vi förser översättningstjänster i tid.

Konfidentialitet och säkerhet

Vi bryr oss om ert integritetsskydd. Alla dokument som skickas av dig inklusive personuppgifter lagras med alla försiktighetsåtgärder.

Gratis offert: fusion@fusionnative.com


Era översättningar i 3 steg:


STEG 1

Skicka filerna ni vill ha en offert på till fusion@fusionnative.com. Specificera era behov, språkkrav och deadline.

STEG 2

Ni får en individuell offert och möjliga leveransdatum. Välj alternativet mellan express- eller standardleverans och bekräfta beställningen.

STEG 3

Betala er order. På det datumet som ni valt kommer ni att få översättningen via e-post (efter att betalningen har krediterats).


Fördelar för återkommande kunder

  • attraktiva, fasta priser,

  • personaliserade språkbibliotek som säkerställer konsekvent terminologi,

  • prioriterad leveranstid för översättning,

  • bekväm kontakt med en översättare och språkligt stöd när du behöver det.


Våra kunder om oss

"Bra kommunikation och samarbete. Översättningarna utförs pålitligt och med hög professionell nivå."

"Vi uppskattar flexibiliteten och punktualiteten hos nämnda företaget och vi rekommenderar tjänsterna starkt. Vi ser framemot att fortsätta samarbetet."

"Utmärkt arbete gjort professionellt."

"Bra kommunikation och samarbete. Bra översättning till ett bra pris."


Samarbete med översättningsbyråer

Vi samarbetar gärna med andra översättningsbyråer. Vi erbjuder attraktiva priser, snabba leveranstider och högkvalitativa översättningstjänster med hjälp av CAT-verktyg. Kontakta oss gärna via e-post eller telefon.

Häng med i gruppen av våra översättare

Om du har det nödvändiga språkliga kunnandet och färdigheter och skulle vilja arbeta för oss, skicka ditt CV till fusion@fusionnative.com. För att vi ska kunna kontakta dig bör CV:t innehålla samtycke till behandling av personuppgifter i rekryteringssyfte.


Några frågor? Ring oss!

+48 725 272 300