fusion native

We translate the world, we connect the world

Exceptional translations by native speakers!


Native speaker - Wat bedoelen we?


De term native speaker betekent een persoon die is opgegroeid met het spreken van de taal en deze zijn hele leven als zijn eerste taal heeft gebruikt. De meest natuurlijke vertalingen zijn de vertalingen in onze eerste taal.


Een native speaker kan ervoor zorgen dat de vertaling niet alleen vrij is van grammaticale fouten, maar ook van culturele en taalkundige fouten. Het zal klinken alsof het is geschreven door een goed opgeleide native gebruiker van de taal. Dit kan met name van belang zijn wanneer teksten in zakelijke en professionele situaties worden gebruikt.


Schriftelijke vertalingen

Onze vertalers zijn specialisten met kennis en ervaring in het vertalen van teksten over uiteenlopende onderwerpen. Wij vertalen teksten, video's, opnames, websites, applicaties en nog veel meer.

Live vertalingen

Wij bieden taalondersteuning voor vertalers tijdens buitenlandse reizen, congressen en trainingen. Wij verzorgen simultaan en consecutief tolken, zowel in Polen als in het buitenland.



Beste kwaliteit

Vertaling door een native speaker zorgt voor de hoogste kwaliteit. Hiermee kunt u de taal van de tekst wijzigen terwijl deze de volledige betekenis behoudt. Dankzij het gebruik van moderne CAT-tools behoudt de vertaling een coherente, uniforme terminologie.

Korte realisatietijden

Wij realiseren alle orders in de kortst mogelijke tijd om, vertalend van 8 naar 100 pagina's / dag. Wij leveren vertalingen op tijd.

Vertrouwelijkheid en veiligheid

Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw privacy. Alle door u verzonden documenten inclusief persoonsgegevens worden met alle veiligheidsmaatregelen bewaard.

Gratis offerte: fusion@fusionnative.com


Uw vertalingen in 3 stappen:


STAP 1

Stuur bestanden waarvoor u een offerte wilt ontvangen naar fusion@fusionnative.com. Specificeer uw behoeften, taalvereisten en deadline.

STAP 2

U ontvangt een individuele offerte en mogelijke leveringsdata. Selecteer de optie voor expres- of standaardlevering en bevestig de bestelling.

STAP 3

Betaal voor de bestelling. Op de door u gekozen datum ontvangt u de vertaling per e-mail (na ontvangen van betaling).


Voordelen voor vaste klanten

  • aantrekkelijke, vaste prijzen,

  • gepersonaliseerde taalbibliotheken zorgen voor consistente terminologie,

  • prioriteit bij vertalingen,

  • gemakkelijk contact met een vertaler en taalkundige ondersteuning wanneer je het nodig hebt.


Onze klanten over ons

"Prima communicatie en samenwerking. De vertalingen worden betrouwbaar en op een hoog professioneel niveau uitgevoerd."

"We hechten veel waarde aan de flexibiliteit en tijdigheid van dit bedrijf en bevelen hun diensten ten zeerste aan. We zijn zeker van plan om de samenwerking voort te zetten."

"Prima werk en professionaliteit."

"Prima communicatie en samenwerking. Goede vertaling voor een goede prijs."


Samenwerking met vertaalbureaus

Wij werken graag samen met andere vertaalbureaus. We bieden aantrekkelijke tarieven, snelle levertijden en hoogwaardige vertaaldiensten met behulp van CAT-tools. Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Word lid van de groep van onze vertalers

Als je over de nodige taalvaardigheid en competenties beschikt en voor ons zou willen werken, stuur dan je CV naar fusion@fusionnative.com. Om contact met u op te kunnen nemen, moet het cv toestemming bevatten voor de verwerking van persoonsgegevens voor wervingsdoeleinden.


Nog vragen? Bel ons!

+48 725 272 300