fusion native

We translate the world, we connect the world

Kiváló fordítások anyanyelvűektől!


Native speaker - Mit értünk ez alatt?


Anyanyelvűek azok, akik a nyelvet gyermekként sajátították el és használják életük során. A legtermészetesebb fordítások azok, amelyeket ezen az elsődleges nyelven végzünk.


Egy anyanyelvű biztosítani tudja, hogy a fordítás nem csak nyelvtani, de kulturális és nyelvészeti hibáktól is mentes, továbbá úgy hangozik, mint ha egy tanult anyanyelvű írta volna. Ez különösen fontos üzleti környezetben, vagy professzionális helyzetekben.


Írott fordítások

A fordítóink gyakorlott specialisták a maguk területén különböző témájú szövegek fordításában. Fordítunk szövegeket, videókat, hangfelvételeket, weboldalakat, programokat és még sok mást.

Élő fordítások

Nyelvi támogatást nyújtást fordítóknak külföldi utak, konferenciák és tréningek alkalmából. Szinkron- és konszekutív tolmácsolást biztosítunk Lengyelországban és külföldön egyaránt.Legjobb minőség

Garantáltan legmagasabb színtű fordítások anyanyelvűek által, aminek köszönhetően a szövegek megtartják eredeti jelentésüket az idegen nyelvre való átültetést követően. A modern számítógéppel támogatott fordítási eszközöknek (CAT) köszönhetően a szövegek összefüggő és egységes terminológiát követnek.

Rövid fordítási idő

Minden megrendelést a lehető legrövidebb időn belül teljesítünk, napi 8 és 100 oldal közötti terjedelemben. A fordítási szolgáltatásokat megrendelési időn belül biztosítjuk.

Bizalmasság és biztonság

Törődünk a személyes adatainak védelmével. Minden dokumentum, beleértve a személyes adatokat megfelelő elővigyázatossági intézkedések mellett kerül tárolásra.

Ingyenes ajánlatkérés: fusion@fusionnative.com


Az Ön fordítása három lépésben:


1. LÉPÉS

Küldje el a fordítani való szöveget a fusion@fusionnative.com e-mail címre. Jelezze a fordítás célnyelvét és elvárt határidejét.

2. LÉPÉS

Kap egy személyre szabott ajánlatot lehetséges teljesítési dátumokkal. Válasszon aznapi vagy normál időpontok közül és erősítse meg a rendelési szándékát.

3. LÉPÉS

Fizessen a megrendelésért és várjon az Ön által választott időpont szerinti fordítás kézbesítésére (az utalás megérkezését követően).


Törzsvásárói kedvezmények

  • Vonzó, fix árak,

  • Egységes terminológiát biztosító személyre szabott nyelvi könyvtárak,

  • Elsőbbségi fordítási szolgáltatás,

  • Egyszerű kapcsolattartás a fordítóval és nyelvészeti támogatás az Ön igényei szerint.


Ügyfeleink véleménye rólunk

"Kiváló kommunikáció és együttműködés. Megbízható és magas szakmai színvonalú fordítások:"

"Nagyra értékeljük a cég rugalmasságát, gyors munkavégzését és bátran ajánljuk szolgáltatásaikat mindenkinek. Határozottan folytatni kívánjuk az együttműködést."

"Kiváló munka és profizmus."

"Jó kommunikáció és együttműködés. Minőségi fordítások megfelelő áron."


Együttműködés fordítóirodákkal

Örömmel együttműködünk más fordítóirodákkal. Vonzó árakat, gyors teljesítési időt és magas színvonalú fordítási szolgáltatásokat biztosítunk számítógéppel támogatott fordítási eszközökkel (CAT). Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Csatlakozzon fordítói csapatunkhoz

Amennyiben rendelkezik szükséges nyelvtudással, nyelvészeti ismeretekkel és csatlakozna hozzánk, kérjük küldje el szakmai önéletrajzát a fusion@fusionnative.com címre. Annak érdekében, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot Önnel, a szakmai önéletrajában tüntesse fel személyes adatai feldolgozásához való hozzájárulási szándékát a munkavállalással összefüggésben.


Kérdése van? Keressen bizalommal! +48 725 272 300!

+48 725 272 300