fusion native

We translate the world, we connect the world

Erinomaisia käännöksiä äidinkielen puhujilta!


Äidinkielen puhuja – mitä tarkoitamme?


Äidinkielen puhuja tarkoittaa henkilöä, joka on kasvanut puhuessaan kieltä ja käyttänyt sitä koko elämänsä äidinkielenään. Luonnollisimmat käännökset ovat äidinkielellemme tehdyt käännökset.


Äidinkielen puhuja voi varmistaa, että käännöksessä ei ole vain kielioppivirheitä, vaan myös kulttuurisia ja kielellisiä virheitä. Se kuulostaa siltä, että sen on kirjoittanut koulutettu kielen syntyperäinen käyttäjä. Tämä voi olla erityisen tärkeää, kun tekstejä aiotaan käyttää liike- ja ammattitilanteissa.


Kirjalliset käännökset

Kääntäjämme ovat asiantuntijoita, joilla on tietoa ja kokemusta eri aiheiden tekstien kääntämisessä. Käännämme tekstejä, videoita, tallenteita, verkkosivustoja, sovelluksia ja paljon muuta.

Live-käännökset

Tarjoamme kääntäjiä ulkomaanmatkojen, konferenssien ja koulutusten aikana. Tarjoamme simultaani- ja konsekutiivitulkkausta sekä Puolassa että ulkomailla.Paras laatu

Käännös äidinkielenään puhujan toimesta takaa korkeimman laadun. Sen avulla voit vaihtaa tekstin kieltä säilyttäen samalla sen täyden merkityksen. Nykyaikaisten CAT-työkalujen käytön ansiosta käännös säilyttää johdonmukaisen ja yhdenmukaisen terminologian.

Lyhyet toteutusajat

Käsittelemme kaikki tilaukset mahdollisimman lyhyessä ajassa, kääntäen 8-100 sivua / päivä. Tarjoamme käännöspalvelut ajallaan.

Tietojen luottamuksellisuus ja tietoturva

Välitämme yksityisyytesi suojaamisesta. Kaikki lähettämäsi asiakirjat, mukaan lukien henkilötiedot, säilytetään kaikkia varotoimia noudattaen.

Ilmainen tarjous: fusion@fusionnative.com


Käännökset kolmessa vaiheessa:


VAIHE 1

Lähetä tiedostot, joista haluat tarjouksen osoitteeseen fusion@fusionnative.com. Määritä tarpeet, kielivaatimukset ja määräaika.

VAIHE 2

Saat yksilöllisen tarjouksen ja mahdolliset toimitusajat. Valitse pika- tai vakiotoimitusvaihtoehto ja vahvista tilaus.

VAIHE 3

Maksa tilaus. Valitsemasi päivämääränä saat käännöksen sähköpostitse (maksun vastaanoton jälkeen).


Edut kanta-asiakkaille

  • houkuttelevat kiinteät hinnat,

  • henkilökohtaiset kielikirjastot varmistavat yhtenäisen terminologian,

  • ensisijainen käännöstoimitusaika,

  • kätevä yhteydenpito kääntäjään ja kielellinen tuki, kun sitä tarvitset.


Asiakkaamme meistä

"Erinomainen yhteydenpito ja yhteistyö. Käännökset tehdään luotettavasti ja korkealla ammattitaidolla."

"Arvostamme mainitun yrityksen joustavuutta ja täsmällisyyttä, ja suosittelemme palveluita lämpimästi. Aiomme varmasti jatkaa yhteistyötä."

"Erinomaista työtä ammatitaidolla."

"Erinomainen yhteydenpito ja yhteistyö. Hyvä käännös edulliseen hintaan."


Yhteistyö käännöstoimistojen kanssa

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden käännöstoimistojen kanssa. Tarjoamme edulliset hinnat, nopeat toimitusajat ja laadukkaat käännöspalvelut CAT-työkaluilla. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Liity kääntäjiemme joukkoon

Jos sinulla on tarvittava kielitaito ja osaaminen ja haluaisit työskennellä meille, lähetä CV:si osoitteeseen fusion@fusionnative.com. Jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, CV:ssä tulee olla suostumus henkilötietojen käsittelyyn rekrytointitarkoituksiin.


Kysyttävää? Soita meille!

+48 725 272 300